Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Curacao, Willemstad matkailu ja matkakuvat

Matkakuvia Willemstad Curacao, huhtikuu 2005

Curacao
Aurinkoinen ja lämpimien vesien ympäröimä troppinen saari, joka sijaitsee eteläisellä Karibianmerellä noin 70 kilometriä Venezuelan rannikolta pohjoiseen. Saari kuuluu Alankomaiden kuningaskunnalle. Asukkailla on Hollannin kansalaisuus ja Euroopan Unionin passi. Asukkaita n. 200 000 ja sen pinta-ala
 442 m2.
 
 
Curacaon pääkaupuni on Willemstad, jossa näkee monivärisiä hollantilaisia taloja. Kaupungin läpi on kaivettu kanava, johon amerikkalainen loistoristeilijä ankkuroi kaksi kertaa viikossa. Kanavan toisella puolella on Pundan kaupunginosa, jonka rakennukset ovat kuin Amsterdamissa. Toisella puolella sijaitsee Otrobunda. Kaupunginosat yhdistää yksi maailman korkeimmista silloista, 70 metriä korkea Queen Juliana Bridge, jonka rakentaminen kesti noin kymmenen vuotta.
 
 
Curacaon valkoiset hiekkarannat ovat enimmäkseen sijoittuneet pitkin suojaisaa ja tyyntä lounaisrannikkoa, jossa vedet ovat kristallinkirkkaita. Hiekkarannat tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet monipuoliseen vesiurheiluun
Curacao
On yksi maailman upeimmista sukelluskohteista. Koralliriutat ovat niin lähellä saarta, ettei venettä välttämättä tarvita. Suurenmoiset rannat tarjoavat sukeltajille ja snorklaajille mahdollisuuden nauttia merenalaisen maailman luonnosta ja kauneudesta. Värikäiden korallien lisäksi siellä saattaa nähdä mm. skorpionikaloja, delfiinejä, hummereita ja jättirauskuja. Saarella on n. 40 erilaista sukellusaluetta.
 
 
Dolphin Academy'ssä kävijät saavat mahdollisuuden nähdä delfiinejä ja uida, snorklata ja jopa sukellella näiden upeiden eläinten kanssa.
 
 
Curacao kulttuurellisine erityispiirteineen tarjoaa suuren valikoiman hyvälaatuisia ravintoloita ja kuten odottaa saattaa ne edustavat laajaa valikoimaa niin kansainvälisestä kuin paikallisesta keittiöstä. Jokainen ravintola saa sinut tuntemaan olosi kotoisaksi.
 
Curacao todella miellyttävä paikka matkustaa.
 
 
Tietoa Curacaon Kansainvälisestä Lentokentästä.