Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


 

 KAUPAT/MARKETIT

Citymarket

Prisma

Lidl

K-Market

Sokos

 Expert

 

HUONEKALUJA

Asko

Isku

Jysk 

Ikea

 

PUHELIMIA 

Nokia

Huawei

Samsung

iPhone

Motorola

Sony

 

 

 

TIETOTEKNIIKAN VERKKOKAUPAT 
 
Verkkokauppa.com - Tietokoneita atk- tarvikkeita ja ohjelmistoja, Osta viisaammin  - osta nopeammin.
 
Gigantti - laaja valikoima tunnettuja merkkejä edulliseen hintaan. 
 
Power  -  Nyt POWER on tullut myös Suomeen. Powerin strategia perustuu laatutuotteiden aggressiiviseen hinnoitteluun, minkä mahdollistavat suorat tehdasostot ja turhien kustannusten minimointi.
 
Jimm's PC-store - Jimm's Pc-Store on täyden palvelun ATK-liike yksityisille ja yrityksille. Palvelemme asiakkaitamme verkkokaupan lisäksi myymälöissämme Turussa ja Helsingissä.
  
Beesting - Tietokoneet, oheislaitteet ja ohjelmistot. vähittäiskauppaan erikoistunut suomalainen yritys, jolla on toimintaa Suomen lisäksi myös Balttiassa ja Venäjällä.
 
Bitmaster - Bitmaster on Helsingin pitkäikäisin samalla nimellä samassa paikassa toimiva tietokoneliike.  
 
Cadmandata Oy - CADMANDATA OY on vuonna 1998 perustettu suomalainen IT- ratkaisutoimittaja, joka on erikoistunut toteuttamaan pk-yritysten, teollisuuden sekä julkisen sektorin toimintaa tukevia ratkaisuja.
 
Cruzbroker - CRUZBROKER ON SINUN TIETOTEKNIIKKAKAUPPA !
Palvelemme sinua ammattitaidolla Vantaalla Varistossa kehä III laidassa, Kuopiossa ja Lappeenrannassa. Lappeenrannassa ja Kuopiossa. 
 
Data-Systems Oy - Yritys perustettiin vuonna 1992, ja jo yrityksen alkuvuosista lähtien toiminta-ajatuksenamme on ollut keskittyminen erityisesti muistituotteisiin ja erilaisiin PC-laitteiden päivitystä tukeviin komponentteihin. 
  
Lahden Datatronic - Lahden Datatronic tietokoneet, komponentit ja oheislaitteet. 
 
LapTech - Kannettavatietokone.fi on uudentyyppinen verkkokauppa, jonka erikoisalana ovat kannettavat tietokoneet. 
 
Micro Magic - Micro Magic on osaava tietokonealan erikoisliike. Tarjoamme asiantuntevaa palvelua, toimitusvarmuutta, kattavaa huolto-, tuki- ja asennuspalvelua sekä markkinoiden laadukkaimpia tuotteita.
 
Mikromafia - Morse-valmiskoneita, merkkikannettavia, kattavasti komponentteja ja oheislaitteista. 
 
Mikropasi - on täyden palvelun tietokonekauppa. Meiltä saat niin tietokoneet, tietokoneiden komponentit, oheislaitteet kuin tarvikkeetkin sekä tietysti pelikonsolit ja niiden pelit!.
 
MultiTronic - Multitronic on useiden vuosien aikana saanut hyvän yleiskuvan sähköisestä kaupankäynnistä ja on muodostunut yhdeksi johtavista verkkokaupoista Suomessa. 
 
Serv-It Oy - Räätälöitävät kokoonpanot, kohtalaisen laaja komponentti- ja oheislaitehinnasto ja poistotori. Liikeet Helsingissä Tampereella Turussa ja Oulussa.